Bergen & Tønsberg
Cin-Gu

 

 
 

Resultater fra Bergen & Tønsberg Fullcontact Team på Cin - Gu stevne Kjøbenhavn 15 Feb.

Dette var et stevne med ca 20 kamper fordelt på Lettcontact, Fullcontact og Thaiboxing. Vi stilte i fullcontact med Arild Mikarlsen VS Allan Coch Hansen fra Zen -To Danmark og Magnus "Myggen" Hagen mot Rasmus Møller fra Greve Kick Danmark.

Arild Møtte Allan i en 5 runders prestisje kamp, der Arild startet med et høyt press og presset Allan mot ringtauene i de tre første rundene. Arild satset i tider etter den store smellen og var nære ved og slå ut Allan ved flere anledninger, men han tålte en god del og var rutinert og dyktig og komme seg unna. Så også en god kamp av Allan som kom inn i kampen i de to siste rundene, men fremdeles hadde Arild full kontroll og vant klart 3 - 0.
Dette var en meget godkjent prestasjon av Arild i en meget hard treningsperiode nå før treningssamlingen i Thailand, og forberedelsene for kampen mot WKN Verdensmester Gary Hammilton i Bergen 8 mars.

Magnus møtte den meget rutinerte og tyngre Rasmus Møller som har gått kamper i et tiår, og han gikk ut i kampen uten noen som helst respekt for den gamle mester.
Magnus startet angrepene sine med og slå seg rett inn og rystet Rasmus ved flere anledninger, i slutten av andre runde måtte han også i gulvet og fikk en laaang stående telling. Men kampen jevnet seg til igjen i 3 runde med mye infight, men dette passet jo bra for Magnus som jobbet godt inne.
Kampen endte 2 - 1 i Magnus sitt favør, og en helt grei avgjørelse i en meget jevn kamp. Jeg gleder meg virkelig til og se Magnus i sin egen vektklasse 54 kg, på Gallaen i Bergen 8 mars.

Hilsen Bergen & Tønsberg Fullcontact Kickboxing Team
Bård Trones - Trevor Ambrose - Kjell Moen - Bolle.


ALL THE BEST
BÅRD TRONES

+47 907 83 600
+47 932 69 000

btrones@online.no
www.bergenkickboxing.no