VM Musical Forms
26. september 2003

| Bilder fra Ukraina |

 
 


Camilla Nicoline Vik reiste til Ukraina, Yalta for å delta i VM i Musical Forms.
Ved at VM var splittet dette året, reiste hun alene. Det skal nevnes at Carlo Ryffel var ment å være med, men det ble for hektisk til å klare dette. De øvirge disiplinene arrangeres i Paris. Stevnet var stort og kjempebra, men dessverre i et land der folk snakker lite engelsk, så det å få informasjon er ikke alltid så lett.
Det å dra på et så stort stevne alene tar veldig mye energi og man kan til tider føle seg ensom når man ikke har noen andre norske supportere. Med både mye stress før hun reiste og under oppholdet klarte hun å få en meget respektabel 5 plass. Etter hva dommerne fortalte trenger hun nå å bygge videre på variasjon og å vise til noe mer underholdning, så er hun da blant det fremste til å kjempe om medalje. Til nå har dette vært den hardeste Musical Forms stevne, da nivået var utrolig høyt både på hard style kvinner og soft style menn og damer. Landene som stilte i Camillas klasse var: en fra Canada, en fra England, en fra Polen, to fra Hviterussland, to fra Russland og to fra Ukraina.

Ellers var det en fin tur. Hun fikk mange nye gode venner og viktige kontakter fra de forskjellige landene. Hennes venner fra England var til stor hjelp under oppholdet.

En stor honnør til Camilla for resultatet, engasjementet og for dristigheten til å reise alene og faktisk prestere.


Espen Lund

| Bilder fra Ukraina |