kickboxing.no kommer tilbake med fyldig rapport i etterkant.
Mer i Landslags-Blog'en her... Og i ifoqus varsler her..

Robert Paulsbyen (Hamar) vant sin finale i -86 kg med klare 3-0 mot en ukrainsk motstander.
Mette Solli vant -52 kg med 2-1 mot tyske Satma Akyez. Solli ble samtidig kåret til verdenscupens beste utøver/fighter.
Siren Sørås sørget for norsk triumf i +65 kg. Med 3-0 satte Bergensjenten en motstander fra vertslandet kraftig på plass.
Eneste nederlag i finaleserien fikk Eirik Aldrin fra Oslo. I -75 kg tapte han 3-0 mot en motstander fra Ukraina.

Musical Forms :
Oslo Kickboxing Klubb, Sanna Timoskainen fikk Norges beste plasering, 4 og 5 plass.

Lørdag: åpen klasse, 4 plass.

Total 9 deltagere der det var utøvere med flere EM- og VM-tittler. åpen klasse er en konkurranse, der utøverne fritt kan velge om de ønsker å stille i Hard/Soft med og eller uten våpen. Vi kunne her se at utøverne presterte sitt beste innen sin stilart og ga publikun en fantastisk underholdning. Sanna har i den senere tid trent svært hardt og målrettet mot dette stevne og vi må si oss for svært fornøyd med denne plasseringen.

Søndag: Hard tom hånd, 4 plass.

Som på lørdag var det også her EM og VM mestere som stilte, men denne gangen 10 deltagere. Til tross for det store presset, greide Sanna å holde fokusen mer enn godt og utførte sin forms enda bedre denne gangen og kunne rykket opp med to plaseringer , til 4 plass.
Dette var en stor innsprøytning for sanna Da hun tapte knepent sin 3 plass mot EM sølv vinnere. Vi ma si oss for svært fornøyd.

Oslo Kickboxing Klubb
Hoved trener
Nezir Jashari

Musical Forms seminar
Seminargjengen samlet Marc Canonizado og Lars Martin (Larvik KBK) Camilla N. Vik  og Marc Canonizado Florida (Team StraightUp)

Musical Forms seminar 12 juni 2005 - Italia, Piacenza.
Etter to dager med flott Musical Forms konkurranse, holdt Marc Canonizado seminar i Musical Forms. Var utrolig artig å se hvor mange nye debutanter det kom fra de forskjellige landene, da det er en ny generasjon i forms. Hvor dyktige og kreative de var. Meget bra både for rekrutering i Norge og ute i verden.

Seminaret var utrolig lærerikt, både med hensyn til hva man må tenke på for å drille og styrke ben og arm teknikker. Gikk igjennom basic kicks, extreme tricks og armteknikker. Fikk også kjøpt med DVD med alle teknikker, så nå er det bare trene og gi det videre til andre her hjemme.

De som var med på seminaret fra Norge var Lars Martin fra Larvik kbk, Sanna fra Oslo kickboxingklubb og Camilla fra Fighter kbk.