| Rapport fra Fana KBK |

4 GULL, 4 SØLV og 2 BRONSE

Søndag:
 -75 kg Eirik Aldrin vant Fialen mot Serbiske Srdjan Matic på KO etter først å gitt motstanderen 3 tellinger.
 -52 kg Mette Solli vant sin finale mot Natasa Ninic på KO - en knusende seier.
 -63,5 kg Gudjon Gudjonsson vant finalen 3-0 over Ungarsk topp-bokser Jozsef Gerebecz.
 -60 kg Õsp Eigilsdottir tapte 1-2 mot Ukrainske Oleksandra Sydorenko i sin finale.

Klippet fra Aftenbladet-nettavis søndag:

Anført av Mette Solli ble det fire norske seirer, fire annenplasser og to tredjeplasser i helgens verdenscupstevne i kickboksing i Ungarn

Solli vant kvinnenes 52-kilosklasse ved å stoppe sin serbiske finalemotstander Natasa Ninic i 2. runde. Hun tok sin åttende verdenscupseier og er dermed mestvinnende norske kvinnelige utøver i fullkontakt kickboksing.

Det ble seier også til Gudjon Gudjonsson i 63,5 kilo, til Andreas Lødrup i 71 kg (etter en helnorsk finale mot Kristian Kvattningen) og til Eirik Aldrin i 75 kg.

Ved siden av Kvattningen ble det 2. plass til Lasse Andersen i 54 kg, Christian Galvez i 67 kg og til Ösp Eigilsdottir i kvinnenes 60-kilosklasse. Tredjeplass ble utbyttet for Anett Stornæs (56 kg) og Thea Therese Næss (60 kg).

Lørdag:
- Andreas Lødrup vant over Ukrainske Lytynov Oleksky på RSC.
- Ösp Eigilsdottir vant over Ungarske Viktoria Voros
- Kristian Kvattningen vant 3-0 over Bojan Vuksanocic fra SCG
- Christian Galvez vinner 3-0 over Slovenske Igor Svrecek
- Anett Storæs tapte sin kamp mot Zsuzsa Szuknai fra Ungarn.
- Thea Therese Næss tapte 2-1 mot Ukraineren Oleksandra Sydorenko

Fredag:
- Eirik Aldrin (bildet) 3-0 over Popovic Aleksandar (serbia)
- Anett Stornæs 3-0 over Krdtic Jouana

Andreas Lødrup kom på første plass i sitt første world cup stevne i fullkontakt minus 71kg. Han ser frem til World Cup i Italia 2.juni - Kristian Kvattningen kom på 2'dre plass.
Eirik - MMS Foto: Per Ringsby